IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> SL Hosting is down?
Nico'x
post May 4 2017, 06:21 PM
Post #16


Group Icon Sergeant Major

Group: Members

Joined: 22-November 11
From: Wounder.
Member No.: 120893



QUOTE (Wolf Enstein @ May 4 2017, 05:57 PM) *
Give me your server name and ip address, please, Nico.


Server was off for about a week or two, not shown on splatterladder or any tracker, ip: 148.251.46.49:28215

Cheers, nico
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nico'x
post May 5 2017, 07:55 PM
Post #17


Group Icon Sergeant Major

Group: Members

Joined: 22-November 11
From: Wounder.
Member No.: 120893



Wolf, are you able to do that for me? :-)

Cheers,
Nico
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Wolf Enstein
post May 5 2017, 08:14 PM
Post #18


Group Icon General

Group: Management

Joined: 5-August 05
From: Scotland
Member No.: 12398



You've really screwed up your server this time, Nico, I've had to contact Schnoog because I can't fix it.


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nico'x
post May 5 2017, 10:47 PM
Post #19


Group Icon Sergeant Major

Group: Members

Joined: 22-November 11
From: Wounder.
Member No.: 120893



QUOTE (Wolf Enstein @ May 5 2017, 09:14 PM) *
You've really screwed up your server this time, Nico, I've had to contact Schnoog because I can't fix it.


I'm sorry, i dont really have expirience in Jaymod, i tried to run and my friend would help me with other things, thats why i wanted jaymod, I like it...

Cheers,
Nico.

This post has been edited by Nico'x: May 6 2017, 02:52 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
schnoog
post May 6 2017, 05:05 PM
Post #20


Group Icon Master of Desaster

Group: Management

Joined: 7-March 06
From: Wehr
Member No.: 23716



Hi Nico`x
It`s running now.
Please inform us whenever you want to change the mod. The mod can only be set by a SL admin (otherwise each executable could be injected into the system by the .so files).
(Adminremark: Serverpanel: Shut down server and kill it , Administration -> Gameserver -> Edit -> Select new mod from available ,add, set number of slots, assign CPU aff. similar to the already installed mod, set the option.
Then remove the old mod entry. Now the server (when the files are placed within the right directory (f.e. jaymod, not jaymod-2.2.0or whatever)) should be ready for takeoff.

Cheers
Volker


--------------------



Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nico'x
post May 7 2017, 05:14 PM
Post #21


Group Icon Sergeant Major

Group: Members

Joined: 22-November 11
From: Wounder.
Member No.: 120893



Thank you Volker, I really appreciate that you came to help me, i know that you are busy with other things, have a nice day!

EDIT: Something is wrong with the server, its bugging, when i do restart a server it just stops, and when i turn it on and go to logs, it says everything is succsed, and then something like shudown "tty" ...

Cheers,
Nico

This post has been edited by Nico'x: May 7 2017, 05:52 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
schnoog
post May 8 2017, 12:07 AM
Post #22


Group Icon Master of Desaster

Group: Management

Joined: 7-March 06
From: Wehr
Member No.: 23716



It`s running :)


--------------------



Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nico'x
post May 8 2017, 11:54 AM
Post #23


Group Icon Sergeant Major

Group: Members

Joined: 22-November 11
From: Wounder.
Member No.: 120893



Thanks Volker!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nico'x
post May 9 2017, 07:51 AM
Post #24


Group Icon Sergeant Major

Group: Members

Joined: 22-November 11
From: Wounder.
Member No.: 120893



Hey Volker,

Again, I just edited jaymod.cfg and everythig is fine in it but logs says "Shutdown tty console" ...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
macbeth
post May 9 2017, 10:03 AM
Post #25


Group Icon Captain

Group: Members

Joined: 12-February 11
From: France
Member No.: 97334



u are the same who had problems when u used nitmod? and than ETC jay helped you? but u missed with the mod pk3


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nico'x
post May 9 2017, 02:11 PM
Post #26


Group Icon Sergeant Major

Group: Members

Joined: 22-November 11
From: Wounder.
Member No.: 120893



No, thats not a problem, its a hosting problem i think, hosting is shuting down server..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
schnoog
post May 9 2017, 07:37 PM
Post #27


Group Icon Master of Desaster

Group: Management

Joined: 7-March 06
From: Wehr
Member No.: 23716



I have no clue what the problem is. The error "signal 11" identifies a segmentation fault. Since the same binary is running on other server without problem, it`s most likely a config problem.

Therefore I`ve setup the gameserver completely new, the old files can be found in the folder 94_old in FTP.


--------------------



Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nico'x
post May 12 2017, 04:29 PM
Post #28


Group Icon Sergeant Major

Group: Members

Joined: 22-November 11
From: Wounder.
Member No.: 120893



Thank you Volker!

I wanted to ask you for approval, and if baldi want's I wanted to re-open SL Clan, I was in clan, recruited by Stoer.

EDIT: Please set my mod to nitmod, I really dont know anything about jaymod and I cant find my friend to help me about it, I have expirience in nitmods now..

Thank you in advence.

Cheers,
Nico

This post has been edited by Nico'x: May 12 2017, 04:58 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pages V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 27th May 2017 - 10:27 PM