IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Attention / Bitte beachten


If you're asking for a clan-registritation, please provide us with following details:
- clantag without color-codes
- clantag with color-codes
- link to your registered/reserved player nick or the player who should be assigned to this tag

Rules:
- only one clan per user (which means: no second squads, no second funclans, no second clans)
- the registered/reserved playername has to be used at least 5 hours (5 hours playtime!)
- the playername has to contain the clantag
- the clantag has to contain 3 letters/numbers excluding spacebar

» further information
Wenn ihr Hilfe bei der Registrierung eines neuen Clantags benötigt, brauchen wir unbedingt folgende Details:
- Clantag ohne Farbcodes
- Clantag mit Farbcodes
- Link zu eurem registrierten/reservierten Spielernamen oder dem Spieler, der diesem Clan zugefügt werden soll.

Regeln:
- Nur ein Clan pro User (was bedeuted: keine zweiten Squads, keinen zweiten Funclan, keinen zweiten Clan!)
- Der registrierte/reservierte Spielername muss bereits eine Spielzeit von mindestens 5 Stunden haben
- Der Spielername muss den Clantag beinhalten
- Der Clantag muss aus mindestens 3 Zeichen/Buchstaben ohne Leerzeichen bestehen

» weitere Informationen
 
Reply to this topicStart new topic
> Server name disabled?
zain
post Aug 1 2012, 04:14 PM
Post #1


Group Icon Private 1st Class

Group: Members

Joined: 18-December 07
From: LONDON
Member No.: 64308



Hi,

I am wondering why on my clan page here (http://et.splatterladder.com/?mod=claninfo&idx=164732) when members are playing on our servers, the server name is listed as <DISABLED>? Maybe just a bug but I would like to fix this, so I can see what servers members are playing on. When I open the clan page via a link from our forums there is this bug, but if opening the clan page ordinarily, there is no issue, can this be fixed? The link is a standrad link to clan page (http://et.splatterladder.com/?mod=claninfo&idx=164732). Thank you for any help.

This post has been edited by zain: Aug 1 2012, 04:25 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
$mart
post Aug 1 2012, 04:36 PM
Post #2


Group Icon Major

Group: Members

Joined: 19-September 07
From: South of France xDDDDD
Member No.: 59683



QUOTE (zain @ Aug 1 2012, 05:14 PM) *
Hi,

I am wondering why on my clan page here (http://et.splatterladder.com/?mod=claninfo&idx=164732) when members are playing on our servers, the server name is listed as <DISABLED>? Maybe just a bug but I would like to fix this, so I can see what servers members are playing on. When I open the clan page via a link from our forums there is this bug, but if opening the clan page ordinarily, there is no issue, can this be fixed? The link is a standrad link to clan page (http://et.splatterladder.com/?mod=claninfo&idx=164732). Thank you for any help.


Hey I know the bug sign_fixed.gif !!! your server is really TOO FAST to be listed - looool !!!

friends.gif Really enjoyed your high-speed =TKB= server 2-3 years ago !!! Sweet memories xDD super.gif

This post has been edited by $mart: Aug 1 2012, 04:39 PM


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
TomDome
post Aug 1 2012, 09:19 PM
Post #3


Group Icon Tastenklimperer

Group: Management

Joined: 4-August 06
From: "Toscana of Germany" (Dreieck KA-LU-NW)
Member No.: 31172



This is just because you are not logged in then. As soon as you log in you see the correct servernames displayed grin.gif


--------------------
cheers Tom
...providing service for the sl since 2006.

Dont forget, this site is about games, friends and fun. Keep it all nice and friendly.



Go to the top of the page
 
+Quote Post
ETc|Jay
post Aug 1 2012, 09:28 PM
Post #4


Group Icon Major General

Group: Members

Joined: 21-November 05
From: etclan.de:27960
Member No.: 18126



iam logged in and i have the same problem, but only when i click on my website the sl memberlist link.


--------------------



Go to the top of the page
 
+Quote Post
zain
post Aug 1 2012, 11:43 PM
Post #5


Group Icon Private 1st Class

Group: Members

Joined: 18-December 07
From: LONDON
Member No.: 64308



Well it is not a big bug, sure I can just log in but hopefully you guys can get it working if not logged in?

Hey Smart, I don't remember you in particular, but by looking at your profile I see your in Diabolik clan. Yeah I remember when your clan would play on our then busy servers, members like Lordspak, punisher etc, you have some nice members, yeah good memories. We are still TOO fast, lol. I think you guys didn't have your own server then. Anyway good luck to your clan.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
schnoog
post Aug 2 2012, 07:08 PM
Post #6


Group Icon Master of Desaster

Group: Management

Joined: 7-March 06
From: Wehr
Member No.: 23716



Sorry guys. Maybe because I just arrived back from a hugh motorcycle tour, I`m not able to catch the problem.
Can someone explain the issue to me (maybe with pictures, like you would tell it to a 6 years old child)?

Or I`ll try to unterstand it tomorrow ;)



--------------------



Go to the top of the page
 
+Quote Post
ETc|Jay
post Aug 2 2012, 07:50 PM
Post #7


Group Icon Major General

Group: Members

Joined: 21-November 05
From: etclan.de:27960
Member No.: 18126



Ich erkläre es mal in deutsch, liegt mir besser.

Also, habe ja auf meiner Website http://www.clan-etc.de die Memberliste verlinkt.
Gehe ich über meine Seite auf die Memberliste, werden alle Member die gerade am spielen sind als <disabled> angezeigt.
Wenn ich aber direkt von der Splatterladderseite auf meine Memberliste gehe, zeigt es den Servernamen an wo Member grad am spielen sind.

Kannst ja mal selber testen von meiner Seite aus auf die Memberliste zu klicken. Hab oben in der mitte nen Link gemacht, damit du nicht lang suchen musst.


Auf dem Screenshot sieht man nochmal was genau gemeint ist.


Attached File(s)
Attached File  sl_memberlist_disabled.png ( 644.27K ) Number of downloads: 30
 


--------------------



Go to the top of the page
 
+Quote Post
schnoog
post Aug 2 2012, 09:39 PM
Post #8


Group Icon Master of Desaster

Group: Management

Joined: 7-March 06
From: Wehr
Member No.: 23716



Ich stand echt völlig auf dem Schlauch..is ja geil.

War mit dem Kopf wohl noch aufm Furkapass .....

Fixed :)


--------------------



Go to the top of the page
 
+Quote Post
ETc|Jay
post Aug 2 2012, 11:04 PM
Post #9


Group Icon Major General

Group: Members

Joined: 21-November 05
From: etclan.de:27960
Member No.: 18126



yup, funktioniert thx

weiss nicht ob du das schon gesehen hast http://forum.splatterladder.com/index.php?showtopic=14899
wäre auch noch ne kleinigkeit.


--------------------



Go to the top of the page
 
+Quote Post
zain
post Aug 24 2012, 10:23 PM
Post #10


Group Icon Private 1st Class

Group: Members

Joined: 18-December 07
From: LONDON
Member No.: 64308



Thanks for explaining it Jay. Cheers.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 5th December 2020 - 03:35 PM