IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Attention / Bitte beachten


If you're asking for a clan-registritation, please provide us with following details:
- clantag without color-codes
- clantag with color-codes
- link to your registered/reserved player nick or the player who should be assigned to this tag

Rules:
- only one clan per user (which means: no second squads, no second funclans, no second clans)
- the registered/reserved playername has to be used at least 5 hours (5 hours playtime!)
- the playername has to contain the clantag
- the clantag has to contain 3 letters/numbers excluding spacebar

» further information
Wenn ihr Hilfe bei der Registrierung eines neuen Clantags benötigt, brauchen wir unbedingt folgende Details:
- Clantag ohne Farbcodes
- Clantag mit Farbcodes
- Link zu eurem registrierten/reservierten Spielernamen oder dem Spieler, der diesem Clan zugefügt werden soll.

Regeln:
- Nur ein Clan pro User (was bedeuted: keine zweiten Squads, keinen zweiten Funclan, keinen zweiten Clan!)
- Der registrierte/reservierte Spielername muss bereits eine Spielzeit von mindestens 5 Stunden haben
- Der Spielername muss den Clantag beinhalten
- Der Clantag muss aus mindestens 3 Zeichen/Buchstaben ohne Leerzeichen bestehen

» weitere Informationen
 
Reply to this topicStart new topic
> locarion unknow ?
macbeth
post Feb 1 2017, 11:24 PM
Post #1


Group Icon Captain

Group: Members

Joined: 12-February 11
From: France
Member No.: 97334



how that some servers have no locations?

Location:Unknown

ourself we are in usa and it is "unknow"

I checked at ettrackbase and here we have a location

Location: United States

please can you fix

thanks












This post has been edited by macbeth: Feb 1 2017, 11:28 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
$mart
post Feb 2 2017, 11:54 AM
Post #2


Group Icon Major

Group: Members

Joined: 19-September 07
From: South of France xDDDDD
Member No.: 59683



Salut xD

Alors, en bas de la page serverinfo, tu as le lien 'ServerEditor' et après tu peux changer 'location'.
Par exemple j'ai esayé sur le mien et j'ai mis 'Denmark' ça marche alors qu'il est en Italie.

A++


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
macbeth
post Feb 2 2017, 02:53 PM
Post #3


Group Icon Captain

Group: Members

Joined: 12-February 11
From: France
Member No.: 97334



QUOTE ($mart @ Feb 2 2017, 11:54 AM) *
Salut xD

Alors, en bas de la page serverinfo, tu as le lien 'ServerEditor' et après tu peux changer 'location'.
Par exemple j'ai esayé sur le mien et j'ai mis 'Denmark' ça marche alors qu'il est en Italie.

A++


écoutes je ne vois pas server infos lol, je vais bientôt avoir besoin de lunettes grin.gif



--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
$mart
post Feb 2 2017, 06:16 PM
Post #4


Group Icon Major

Group: Members

Joined: 19-September 07
From: South of France xDDDDD
Member No.: 59683



Cela apparaît en bas: si le serveur est rattaché à un clan, et si tu es Administator (et Leader je crois) de ce clan.

ex:

Useful links: Server Monitor  ~  sl.Gamelauncher  ~  Serverbanner generator  ~  Toplist generator  ~  Server editor

redis l' IP ?

This post has been edited by $mart: Feb 2 2017, 06:19 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
macbeth
post Feb 2 2017, 07:03 PM
Post #5


Group Icon Captain

Group: Members

Joined: 12-February 11
From: France
Member No.: 97334



IP: 108.61.18.109:27989

merci


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 12th December 2017 - 02:50 PM