IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Attention / Bitte beachten


If you're asking for a clan-registritation, please provide us with following details:
- clantag without color-codes
- clantag with color-codes
- link to your registered/reserved player nick or the player who should be assigned to this tag

Rules:
- only one clan per user (which means: no second squads, no second funclans, no second clans)
- the registered/reserved playername has to be used at least 5 hours (5 hours playtime!)
- the playername has to contain the clantag
- the clantag has to contain 3 letters/numbers excluding spacebar

» further information
Wenn ihr Hilfe bei der Registrierung eines neuen Clantags benötigt, brauchen wir unbedingt folgende Details:
- Clantag ohne Farbcodes
- Clantag mit Farbcodes
- Link zu eurem registrierten/reservierten Spielernamen oder dem Spieler, der diesem Clan zugefügt werden soll.

Regeln:
- Nur ein Clan pro User (was bedeuted: keine zweiten Squads, keinen zweiten Funclan, keinen zweiten Clan!)
- Der registrierte/reservierte Spielername muss bereits eine Spielzeit von mindestens 5 Stunden haben
- Der Spielername muss den Clantag beinhalten
- Der Clantag muss aus mindestens 3 Zeichen/Buchstaben ohne Leerzeichen bestehen

» weitere Informationen
 
Reply to this topicStart new topic
> Tracker shows restarted maps but not true
$mart
post Sep 2 2011, 09:47 AM
Post #1


Group Icon Second Lieutenant

Group: Members

Joined: 19-September 07
From: South of France xDDDDD
Member No.: 59683



Hello

My test server seems to show bad infos to SL, but there was no MAP RESTART, nor a bug in warmup duration ?

Look:


There is in SplatterLadder two other chaosmod servers, and their "rotation history" is showing normal.

And I have g_serverinfo=1 - doc says :
CODE
g_serverInfo [bitmask]

    Use this cvar to change the behaviour of the 'serverinfo' string. This string is printed in response to the 'getstatus' primative command used by game browsers. This is a bitflag cvar that currently accepts the following flags:

    1
        Display player team information using the 'P' cvar in the server info string. (etpro and etmain 2.60 behaviour)


What's wrong ? (not important for me, just for information)

Thx in advance

This post has been edited by $mart: Sep 2 2011, 09:48 AM


--------------------

[DIABOLIK] CLAN is opening RECRUITING ! JOIN clan-diabolik.trodlabal.com
Go to the top of the page
 
+Quote Post
schnoog
post Sep 2 2011, 11:54 AM
Post #2


Group Icon Master of Desaster

Group: Management

Joined: 7-March 06
From: Wehr
Member No.: 23716



Very good question.
I`ll have a closer look on that behavior.

Regards
Schnoog


--------------------



Go to the top of the page
 
+Quote Post
$mart
post Oct 1 2011, 08:15 AM
Post #3


Group Icon Second Lieutenant

Group: Members

Joined: 19-September 07
From: South of France xDDDDD
Member No.: 59683



I found that SL tracker had no problem, but chaosmod 0.2.0 is really bugged, server crashes after 2-3 maps (on windows and linux) . So server informations can not be true xD
As the project chaosmod is dead, I went back to jaymod, and no more problems, bye. brutale.gif


--------------------

[DIABOLIK] CLAN is opening RECRUITING ! JOIN clan-diabolik.trodlabal.com
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TomDome
post Oct 1 2011, 12:05 PM
Post #4


Group Icon Tastenklimperer

Group: Management

Joined: 4-August 06
From: Fussball-Weltmeisterland 2014
Member No.: 31172



Thanks for your infos $mart. cheers.gif


--------------------
cheers Tom
...providing service for the sl since 2006.

Dont forget, this site is about games, friends and fun. Keep it all nice and friendly.


Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th April 2014 - 04:11 AM