IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Cant get Adminmod working :(
Boosted
post Nov 22 2015, 06:04 PM
Post #1


Group Icon Sergeant

Group: Members

Joined: 4-July 15
From: Germany
Member No.: 467745



I fail.
Terribly.

Ive searched and searched but i havent been able to find out whats the Problem.

I did do the main Configuration, adjusted the Paths and everything but it wont start.
Log says: ./etadmin_mod.sh: 59: ./etadmin_mod.sh: -p:: not found
Hmm, what? grin.gif
The startup Script hasnt been modified except for the Base Path and the cfg name.

Trying to run it for a ETPro Server on a Ubuntu based Root Server.
Perl is installed and the Path is also correct.

Any Ideas?

This post has been edited by Boosted: Nov 22 2015, 06:06 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rehhhh
post Nov 22 2015, 06:11 PM
Post #2


Group Icon Sergeant Major

Group: Members

Joined: 28-December 10
From: Germany, MV
Member No.: 95085



set the "etadmin_mod.sh" attribute to "774", has been a while since I fired it up myself but check the startup.log again
maybe the line "59" is wer the error is at, not sure


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Boosted
post Nov 22 2015, 06:26 PM
Post #3


Group Icon Sergeant

Group: Members

Joined: 4-July 15
From: Germany
Member No.: 467745



QUOTE (rehhhh @ Nov 22 2015, 06:11 PM) *
set the "etadmin_mod.sh" attribute to "774", has been a while since I fired it up myself but check the startup.log again
maybe the line "59" is wer the error is at, not sure

Had it already on 777, on 774 its all the same.

Thought of the Line too.
Line 59 is: $PERL bin/etadmin_mod.pl $OPTIONS instanz_$INSTANZ_NAME $CONFIGS >>log/etadmin.log 2>&1 &

Doesnt tell me anything as well. grin.gif
Also thats in the Section where u are not supposed to modify anything,

This post has been edited by Boosted: Nov 22 2015, 06:27 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
$mart
post Nov 22 2015, 06:50 PM
Post #4


Group Icon Major

Group: Members

Joined: 19-September 07
From: South of France xDDDDD
Member No.: 59683



Maybe you have to convert your shell script in linux format, in Windows format it makes this kind of error.

So type the command : dos2unix etadmin_mod.sh

And tell us xD


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Boosted
post Nov 22 2015, 07:09 PM
Post #5


Group Icon Sergeant

Group: Members

Joined: 4-July 15
From: Germany
Member No.: 467745



QUOTE ($mart @ Nov 22 2015, 06:50 PM) *
Maybe you have to convert your shell script in linux format, in Windows format it makes this kind of error.

So type the command : dos2unix etadmin_mod.sh

And tell us xD

Tried, no difference.
Same Error. sadd.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
StoerFaktoR
post Nov 22 2015, 07:44 PM
Post #6


Group Icon Colonel

Group: Members

Joined: 26-April 10
From: Düsseldorf
Member No.: 91640



ZITAT(Boosted @ Nov 22 2015, 07:09 PM) *
ZITAT($mart @ Nov 22 2015, 06:50 PM) *
Maybe you have to convert your shell script in linux format, in Windows format it makes this kind of error.

So type the command : dos2unix etadmin_mod.sh

And tell us xD

Tried, no difference.
Same Error. sadd.gif


try the lua script -> kmod1.5
It's the same like adminmod but it's easier to install ;)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Boosted
post Nov 22 2015, 08:19 PM
Post #7


Group Icon Sergeant

Group: Members

Joined: 4-July 15
From: Germany
Member No.: 467745



QUOTE (StoerFaktoR @ Nov 22 2015, 07:44 PM) *
QUOTE (Boosted @ Nov 22 2015, 07:09 PM) *
QUOTE ($mart @ Nov 22 2015, 06:50 PM) *
Maybe you have to convert your shell script in linux format, in Windows format it makes this kind of error.

So type the command : dos2unix etadmin_mod.sh

And tell us xD

Tried, no difference.
Same Error. sadd.gif


try the lua script -> kmod1.5
It's the same like adminmod but it's easier to install ;)

Alright, ill give that one a Shot tomorrow.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rehhhh
post Nov 23 2015, 01:36 AM
Post #8


Group Icon Sergeant Major

Group: Members

Joined: 28-December 10
From: Germany, MV
Member No.: 95085



check check;
### --------------------------------------------------
Copy/paste ready "ETTV-ETPro 3.2.6" (ETTV.i)
all-in-one server.configuration with qmm_1.1.3 addition,
(methLab_ETTVx86__final.rar)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Boosted
post Nov 23 2015, 06:52 PM
Post #9


Group Icon Sergeant

Group: Members

Joined: 4-July 15
From: Germany
Member No.: 467745



QUOTE (Boosted @ Nov 22 2015, 08:19 PM) *
QUOTE (StoerFaktoR @ Nov 22 2015, 07:44 PM) *
QUOTE (Boosted @ Nov 22 2015, 07:09 PM) *
QUOTE ($mart @ Nov 22 2015, 06:50 PM) *
Maybe you have to convert your shell script in linux format, in Windows format it makes this kind of error.

So type the command : dos2unix etadmin_mod.sh

And tell us xD

Tried, no difference.
Same Error. sadd.gif


try the lua script -> kmod1.5
It's the same like adminmod but it's easier to install ;)

Alright, ill give that one a Shot tomorrow.


Youre right...that worked flawless and quickly.
All good now.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st November 2017 - 12:53 PM