IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V   1 2 >  
Closed TopicStart new topic
> invisible server
.:+TS+:.David
post Dec 8 2015, 09:07 AM
Post #1


Group Icon Staff Sergeant

Group: Members

Joined: 20-May 08
From: Poland
Member No.: 71973



Hi...

1. Server doesn't exist ingame server list

2. Can you install etadmin_mod? ;)

This post has been edited by .:+TS+:.David: Dec 11 2015, 10:18 PM


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
StoerFaktoR
post Dec 8 2015, 01:18 PM
Post #2


Group Icon Colonel

Group: Members

Joined: 26-April 10
From: Düsseldorf
Member No.: 91640



ZITAT(.:+TS+:.David @ Dec 8 2015, 09:07 AM) *
Hi...

1. Server doesn't exist ingame server list

2. Can you install etadmin_mod? ;)


Hi David,

add those lines to your server.cfg or mod.cfg

set sv_master1 "etmaster.idsoftware.com"
set sv_master2 "master.gamespy.com:27900"
set sv_master3 "master0.gamespy.com"
set sv_master4 "clanservers.net"
set sv_master5 "master0.etmaster.net"
set sv_master6 "master3.idsoftware.com"
set sv_master7 "wolfmaster.idsoftware.com"
set sv_master8 "master3.idsoftware.com:27900"
set sv_master9 "clanservers.net:27900"

And because of the admin_mod . Please use the kmod instead of admin_mod.
kmod is almost the same like the admin_mod.

Regards Stoer


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
.:+TS+:.David
post Dec 8 2015, 01:32 PM
Post #3


Group Icon Staff Sergeant

Group: Members

Joined: 20-May 08
From: Poland
Member No.: 71973



i have this:

CODE
set sv_master1 "etmaster.idsoftware.com"
set sv_master2 "master.gamespy.com:27900"
set sv_master3 "master0.gamespy.com"
set sv_master4 "clanservers.net"
set sv_master5 "master0.etmaster.net"
set sv_master6 "wolfmaster.idsoftware.com"
set sv_master7 "master3.idsoftware.com"
set sv_master8 "id2.evenbalance.com"
set sv_master9 "eg.dynip.com"
set sv_master10 "MASTER3.EVENBALANCE.COM"
set sv_master11 "master3.idsoftware.com:27900"
set sv_master12 "clanservers.net:27900"


and still inivisible

This post has been edited by .:+TS+:.David: Dec 8 2015, 01:39 PM


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
StoerFaktoR
post Dec 8 2015, 02:39 PM
Post #4


Group Icon Colonel

Group: Members

Joined: 26-April 10
From: Düsseldorf
Member No.: 91640



ZITAT(.:+TS+:.David @ Dec 8 2015, 01:32 PM) *
i have this:

QUELLTEXT
set sv_master1 "etmaster.idsoftware.com"
set sv_master2 "master.gamespy.com:27900"
set sv_master3 "master0.gamespy.com"
set sv_master4 "clanservers.net"
set sv_master5 "master0.etmaster.net"
set sv_master6 "wolfmaster.idsoftware.com"
set sv_master7 "master3.idsoftware.com"
set sv_master8 "id2.evenbalance.com"
set sv_master9 "eg.dynip.com"
set sv_master10 "MASTER3.EVENBALANCE.COM"
set sv_master11 "master3.idsoftware.com:27900"
set sv_master12 "clanservers.net:27900"


and still inivisible


Is that your server? --> http://et.splatterladder.com/?mod=serverinfo&idx=642265






--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
.:+TS+:.David
post Dec 8 2015, 03:32 PM
Post #5


Group Icon Staff Sergeant

Group: Members

Joined: 20-May 08
From: Poland
Member No.: 71973



yes it is...
But now i mean SL hosting server:
148.251.46.49:28115

http://et.splatterladder.com/?mod=serverinfo&idx=759797

This post has been edited by .:+TS+:.David: Dec 8 2015, 03:33 PM


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
$mart
post Dec 8 2015, 03:44 PM
Post #6


Group Icon Major

Group: Members

Joined: 19-September 07
From: South of France xDDDDD
Member No.: 59683



Hi David

Don't forget empty ETPro servers are not shown on masterlist.

Connect on it, wait some minutes, and check-again with REFRESH LIST.

++


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
.:+TS+:.David
post Dec 8 2015, 04:26 PM
Post #7


Group Icon Staff Sergeant

Group: Members

Joined: 20-May 08
From: Poland
Member No.: 71973



i was on the server 4 1 hour, and nothing


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
.:+TS+:.David
post Dec 9 2015, 08:08 PM
Post #8


Group Icon Staff Sergeant

Group: Members

Joined: 20-May 08
From: Poland
Member No.: 71973



still invisible ....... o_0


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
.:+TS+:.David
post Dec 11 2015, 12:05 AM
Post #9


Group Icon Staff Sergeant

Group: Members

Joined: 20-May 08
From: Poland
Member No.: 71973



help or give my money back


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
StoerFaktoR
post Dec 11 2015, 07:25 AM
Post #10


Group Icon Colonel

Group: Members

Joined: 26-April 10
From: Düsseldorf
Member No.: 91640



ZITAT(.:+TS+:.David @ Dec 11 2015, 12:05 AM) *
help or give my money back



Maybe you need to play with two or more players on your server
to show your server on the msl.
There is a known issue that empty etpro servers or server with not enough players
aren't shown in the msl.
The problem is not by Splatterladder.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
$mart
post Dec 11 2015, 08:03 AM
Post #11


Group Icon Major

Group: Members

Joined: 19-September 07
From: South of France xDDDDD
Member No.: 59683



Hi David,

You should try this very useful sl tool http://service.splatterladder.com/masterlist/index.php when having this kind of issue with masterlist.

Try it and tell us, and good luck with your new server, always hard at the beginning to make 100% work zwinker.gif




--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
.:+TS+:.David
post Dec 11 2015, 01:52 PM
Post #12


Group Icon Staff Sergeant

Group: Members

Joined: 20-May 08
From: Poland
Member No.: 71973



Few things:

1. empty etpro server are visible:


2. I got another server, in professional hoster, and all works fine...

3.
QUOTE
You should try this very useful sl tool http://service.splatterladder.com/masterlist/index.php when having this kind of issue with masterlist.

I did it many times from very beginning of my server..

4. I was about 2 hours in server - spec/axis/allies... and still invisible

5. When I bought a server, FTP was empty... no files inside...
Then i click all buttons, and i found:
"_rsync_install_" - server copied files from "58" server to mine - "62"... but received a message: "Stop coping files from other servers"...
I dont get it, but now server works...
main files, like etded.x86, liblua5.1.so, start.sh aren't on my server, but i see: <LINK>, maybe this is a problem...
soooo.... why my server haven't own files?
No helpdesk, no contact in OGP... help here then plz

This post has been edited by .:+TS+:.David: Dec 11 2015, 01:53 PM


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
rehhhh
post Dec 11 2015, 02:00 PM
Post #13


Group Icon Sergeant Major

Group: Members

Joined: 28-December 10
From: Germany, MV
Member No.: 95085



QUOTE (.:+TS+:.David @ Dec 11 2015, 01:52 PM) *
Few things:

1. empty etpro server are visible:


..etc


the jump2history 's use their own etded_build (JH) tho it has no pb-support yet,
and it comes with soem features for etpro like save/load as in etjump wthj viewAngles etc..
as this is for t-r-i-c-k-j-u-m-p mainly
yozu can find this and other builds in my methLab_ETTVx86__final.rar

This post has been edited by rehhhh: Dec 11 2015, 02:00 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
.:+TS+:.David
post Dec 13 2015, 03:14 PM
Post #14


Group Icon Staff Sergeant

Group: Members

Joined: 20-May 08
From: Poland
Member No.: 71973



QUOTE (.:+TS+:.David @ Dec 11 2015, 01:52 PM) *
Few things:

5. When I bought a server, FTP was empty... no files inside...
Then i click all buttons, and i found:
"_rsync_install_" - server copied files from "58" server to mine - "62"... but received a message: "Stop coping files from other servers"...
I dont get it, but now server works...
main files, like etded.x86, liblua5.1.so, start.sh aren't on my server, but i see: <LINK>, maybe this is a problem...
soooo.... why my server haven't own files?


I see admin fixed it, and works...
Thanks 4 resolve a problem for my self...

cheers


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
.:+TS+:.David
post Dec 14 2015, 11:41 PM
Post #15


Group Icon Staff Sergeant

Group: Members

Joined: 20-May 08
From: Poland
Member No.: 71973



...
server down after restart:

QUOTE
./etded: line 9: /home/ogp_agent/OGP_User_Files/billing/62/etded.x86: Permission denied
./etded: line 9: exec: /home/ogp_agent/OGP_User_Files/billing/62/etded.x86: cannot execute: Permission denied
./etded: line 9: /home/ogp_agent/OGP_User_Files/billing/62/etded.x86: Permission denied
./etded: line 9: exec: /home/ogp_agent/OGP_User_Files/billing/62/etded.x86: cannot execute: Permission denied
./etded: line 9: /home/ogp_agent/OGP_User_Files/billing/62/etded.x86: Permission denied
./etded: line 9: exec: /home/ogp_agent/OGP_User_Files/billing/62/etded.x86: cannot execute: Permission denied
Server './etded +set dedicated 2 +set fs_game etpro +set net_ip 148.251.46.49 +set net_port 28115 +set fs_basepath /home/ogp_agent/OGP_User_Files/billing/62 +set fs_homepath /home/ogp_agent/OGP_User_Files/billing/62 +set sv_maxclients 16 +set vm_game 0 +exec server.cfg ' crashed with exit code 0. Respawning...
./etded: line 9: /home/ogp_agent/OGP_User_Files/billing/62/etded.x86: Permission denied
./etded: line 9: exec: /home/ogp_agent/OGP_User_Files/billing/62/etded.x86: cannot execute: Permission denied
./etded: line 9: /home/ogp_agent/OGP_User_Files/billing/62/etded.x86: Permission denied
./etded: line 9: exec: /home/ogp_agent/OGP_User_Files/billing/62/etded.x86: cannot execute: Permission denied
./etded: line 9: /home/ogp_agent/OGP_User_Files/billing/62/etded.x86: Permission denied
./etded: line 9: exec: /home/ogp_agent/OGP_User_Files/billing/62/etded.x86: cannot execute: Permission denied


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd November 2017 - 02:52 AM