IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Attention / Bitte beachten

If you want to make advertisement for your server, you should not forget the following data:
- server name in the line for reference text
- IP address
- server rules?
- URL to your server or use [servermonitor]
» further information
Wenn du Werbung für deinen Server machen willst, dann solltest du folgende Angaben nicht vergessen:
- Servername in der Betreffzeile
- IP-Adresse
- Serverregeln?
- URL zu deinem Server oder benutze [servermonitor]
» weitere Informationen
Si tu veux faire de la pube pour ton serveur, alors il faut pas oublier les points suivants:
- Le nom du serveur dans la ligne du sujet
- l'adresse IP
- Les regles du serveur
- URL vers ton serveur ou utilises le [servermonitor]
» autres infos
 
Reply to this topicStart new topic
> Master Serverlist Issue, 2 Servers hosted, just 1 Server in Masterlist the most time
$hooter
post Feb 25 2016, 04:39 PM
Post #1


Group Icon Corporal

Group: Members

Joined: 2-May 08
From: Mülheim an der Ruhr
Member No.: 71259



Hi,

my problem is that i have 3 ET Servers.

eg-team.de:27960 [eG]No DownLoad *XPS* -> NITMOD Server, Most time not in the server list when i look
eg-team.de:27970 [eG]Sniper Arena *XPS* -> NITMOD Server, Everytime in the server list

On both servers the settings are broadly the same.

QUELLTEXT
set sv_master1 "etmaster.idsoftware.com"
//set sv_master2 "master.gamespy.com:27900" //Service offline
//set sv_master3 "master0.gamespy.com" //Service offline
//set sv_master4 "clanservers.net" // Service offline    
set sv_master5 "master0.etmaster.net"


When i will test it with my ET Client, I have all filters at default.

Does anyone have any idea why our main server is not listed the most time?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
StoerFaktoR
post Feb 25 2016, 05:14 PM
Post #2


Group Icon Colonel

Group: Members

Joined: 26-April 10
From: Düsseldorf
Member No.: 91640



ZITAT($hooter @ Feb 25 2016, 04:39 PM) *
Hi,

my problem is that i have 3 ET Servers.

eg-team.de:27960 [eG]No DownLoad *XPS* -> NITMOD Server, Most time not in the server list when i look
eg-team.de:27970 [eG]Sniper Arena *XPS* -> NITMOD Server, Everytime in the server list

On both servers the settings are broadly the same.

QUELLTEXT
set sv_master1 "etmaster.idsoftware.com"
//set sv_master2 "master.gamespy.com:27900" //Service offline
//set sv_master3 "master0.gamespy.com" //Service offline
//set sv_master4 "clanservers.net" // Service offline    
set sv_master5 "master0.etmaster.net"


When i will test it with my ET Client, I have all filters at default.

Does anyone have any idea why our main server is not listed the most time?




try this:

QUELLTEXT
set sv_master1 "etmaster.idsoftware.com"
set sv_master2 "master.gamespy.com:27900"
set sv_master3 "master0.gamespy.com"
set sv_master4 "clanservers.net"
set sv_master5 "master0.etmaster.net"
set sv_master6 "master3.idsoftware.com"
set sv_master7 "wolfmaster.idsoftware.com"
set sv_master8 "master3.idsoftware.com:27900"
set sv_master9 "clanservers.net:27900"
set sv_master10 "192.246.40.60:27950"


for our servers it works


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
$hooter
post Feb 25 2016, 06:29 PM
Post #3


Group Icon Corporal

Group: Members

Joined: 2-May 08
From: Mülheim an der Ruhr
Member No.: 71259



I tried, but nothing changed.
The strange thing is that our the Sniper Server have exactly the same settings and it is always displayed....


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
$hooter
post Mar 17 2016, 08:59 AM
Post #4


Group Icon Corporal

Group: Members

Joined: 2-May 08
From: Mülheim an der Ruhr
Member No.: 71259



I have still this problem sadd.gif

had anyone ever the same problem?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Wolf Enstein
post Mar 17 2016, 03:26 PM
Post #5


Group Icon General

Group: Management

Joined: 5-August 05
From: Scotland
Member No.: 12398



I'll ask around for you, $hooter. If I get some info I'll post it here, bro.


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Medelwr
post Mar 18 2016, 05:57 PM
Post #6


Group Icon Sergeant

Group: Members

Joined: 14-January 14
Member No.: 432174



Alright I don't think the issue is with the server or the settings at all if you've got the same settings and what not on both servers then both of them should be displayed in the server list so, with that said it may be an issue with the server list itself.
Have you tried shutting down and rebooting the server?
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st November 2017 - 11:02 AM