IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> TOOLTIME: Freeze/Lookup after Connect to ET-Servers, RTCWET
AlphaGamma
post Jan 8 2007, 06:00 PM
Post #16


Group Icon Private 1st Class

Group: Members

Joined: 28-February 05
Member No.: 4926



This problem returned recently after using the fix I used in my above post.

Some research showed that America's Army players suffered the same problem, and that it seemed to be linked to PB having
issues when a DVD-RW was attached to the system. I had just installed a second DVD burner :)

Disabling both my burners in Hardware/Device Manager fixed the problem and I have no more freezes/lockups at any stage.

Disabling does not require a reboot, and can be re-enabled at the end of your gaming , again without a reboot.Takes only a few seconds.

Hope this helps.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
IronMike182
post Jan 9 2007, 03:16 PM
Post #17


Group Icon Private 1st Class

Group: Members

Joined: 9-December 06
Member No.: 39913



Thanks for your help...i've almost kinda started to live with the problem...recently i upgraded my PB using the PB software, seems to have fixed the problem some what...my computer doesnt freeze up anymore when i restart. Which is good. But the game still freezes up during the warm-up at certain times, but not always. Im gonna keep playing and hopfully they come out with a fix soon..Thanks for ya help

Mike

QUOTE(AlphaGamma @ Jan 8 2007, 12:00 PM) [snapback]33821[/snapback]

This problem returned recently after using the fix I used in my above post.

Some research showed that America's Army players suffered the same problem, and that it seemed to be linked to PB having
issues when a DVD-RW was attached to the system. I had just installed a second DVD burner :)

Disabling both my burners in Hardware/Device Manager fixed the problem and I have no more freezes/lockups at any stage.

Disabling does not require a reboot, and can be re-enabled at the end of your gaming , again without a reboot.Takes only a few seconds.

Hope this helps.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
BoeserPirat
post Jan 10 2007, 05:56 PM
Post #18


Group Icon Second Lieutenant

Group: Members

Joined: 30-March 06
Member No.: 24861



http://forum.splatterladder.com/index.php?showtopic=3896

you recognize the update of this thread? I had the same problem and its now fixed:


"delete the complete pb-folder, create a new pb-folder, copy pbsetup.exe in the pb-folder and start update.
Create now in the pb-folder a file with the names "pbcl.cfg" and copy the following text in this file. (or download it)

pb_sleep 500
pb_security 0

"


--------------------
mit grausamen Gruessen BoeserPirat

aka Kugelgraphit
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HedCrash
post Jan 11 2007, 11:21 AM
Post #19


Group Icon Corporal

Group: Members

Joined: 13-February 05
Member No.: 4301



QUOTE(PhiLSpectoR @ Jan 8 2007, 04:27 PM) [snapback]33807[/snapback]

Hi !
I post just to say that my freezing problem (+LED always ON +IDE Burners Disappeared) has been resolved since yesterday (Jan 07, 2007)
ET works perfectly, absolutely no lag at all _o/
Don't ask me how, it's a ... miracle ? grin.gif


same goes here, i have an nforce2 board too with bluescreen lockups since december. i absolutely changed nothing on my systemconfiguration and et ran without pb like it has to run. but with pb the freezes -> pb(eb) problem. starforce is not the problem, i run several other games with different starforce versions (ugly enough) but these did not affect my et for months and years...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
WINY(TR)
post Jun 27 2008, 11:01 AM
Post #20


Group Icon Staff Sergeant

Group: Members

Joined: 9-November 07
From: Eskishehir, Turkey
Member No.: 62324



Thank you, it has been done :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pages V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd January 2018 - 02:49 AM